Një tjetër dron ka fluturuar mbi shtëpinë e “Ferma VIP”. Droni ishte për Rigelsën, teksa në të shkruhej një mesazh inkurajues për lojën e saj në këtë format.

Rigelsa u surprizua edhe më herët nga tre dronë të mbërritur radhazi në fermë. Ndërkohë, ajo nuk ka dhënë asnjë ide se nga kush mund të vijnë këto mesazhe mbështetjeje.

Lexo edhe :

Related Posts

Rigelsa është në televotim këtë javë përballë Nikos, ku njëri nga të dy do të eliminohet të premte.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *