Subscribe

Për here te pare Tirana merr pjese ne panairin me te madh te fundvitit qer zhvillohet ne Bruksel. Gjate ceremonisë se hapjes ku ishin te pranishëm kreu i bashkisë se Brukselit dhe kryebashkiaku , Erion Veliaj theksoi se ky aktivitet është nje mundësi shume e mire për promovimin e kryeqytetit.

 

Sipas Veliaj, shqiptaret qe jetojnë jashtë kane nje mision te rendesishem, te tregojnë vlerat me te mira te vendit .

 

Me herët kryebashkiaku i Tiranës u prit nga Kryetari i Bashkisë se Brukselit. Ndërkohë per pese jave rresht produktet shqiptare vera, vaji i ullirit, punimet artizanale do te promovohen ne panairin me te madh te fundvitit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *