Tetë foshnje në një jetimore në Tokio po monitorohen për simptomat COVID-19 pasi rezultuan pozitivë.

Sipas autoriteteve shëndetësore, foshnjet janë në gjendje të mirë dhe nën kujdesin spitalor.

Një infermiere që po kujdesej për 29 foshnje ishte testuar në 16 prill dhe kishte rezultuar positive. Dyshohet se ajo mund të ketë infektuar edhe foshnjet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *