Plani i tre personave për të grabitur një dyqan celularësh dështoi. Shkak për këtë u bë ndërhyrja e një polici.

 

Tre shtetasit e paidentifikuar ishin nisur të vidhnin në një dyqan celularësh në lagjen “Kongresi i Përmetit” në Fier.

 

Por në atë moment një efektiv policie po shkonte për të marrë shërbimin në zonën policore dhe i pikasi autorët. Ai ndërhyri duke u përplasur fizikisht me ta.

 

Tre hajdutët gjatë largimit kanë goditur me automjetin e tyre mjetin privat të punonjësit të policisë. Për kapjen e tyre janë ngritur pika kontrolli.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *