Subscribe

Ministria e Shendetesise ka hapur nje tender me prokurim te drejtperdrejte per blerjen e aparateve respiratore ndersa ka ka vene ne dispozicion per kompanite ofruese 129 mln leke. Afati i tenderit nuk zgjat me shume se 24 ore.

 

Kjo kerkese urgjene per kete aparature qe perdoret per pacientet qe kane probleme me frymemarrjen vjen ne nje kohe kur numri i pacienteve te shtruar me Covid 19 po rritet.

 

Ne dokumentin e publikuar, Ministria e Shendetesise ka kerkuar aparate respiraritore me dy modalitete, per adulte dhe te mitur per Covid- 19.

 

Tenderi me prokurim të drejtpërdrejtë për furnizim dhe vendosje respiratorësh është publikuar në datë 17 mars dhe afati për të dorëzuar dokumentet  është ora 17.00 e kesaj të mërkure.

 

Prokurimi urgjent nderkohe ngre dyshime për nje fitues te paracatuar per shkak te kohes shume te shkurter te vene ne dispozicion nga autoritetet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.