Microsoft sapo ka publikuar ndërtimet e reja eksperimentale të Windows 10-ës të cila ti përkasin përditësimit të radhës madhor Redstone 3.

 

Krahas një versioni desktop, Microsoft publikoi ndërtimin 15204 për platformat mobile. Ndryshe nga ndërtimet eksperimentale të Përditësimit të Krijuesve, numrat e ndërtimeve në Redstone 3 çuditërisht janë ndryshe, shkruan PC world.

 

Microsoft konfirmoi telefonët të cilët do të vijojnë të mbështeten dhe për fat të keq Lumia 1520 mungon:

 • HP Elite x3
 • Microsoft Lumia 550
 • Microsoft Lumia 640/640XL
 • Microsoft Lumia 650
 • Microsoft Lumia 950/950XL
 • Alcatel IDOL 4S
 • Alcatel OneTouch Fierce XL
 • SoftBank 503LV
 • VAIO Phone Biz
 • MouseComputer MADOSMA Q601
 • Trinity NuAns NEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *