Edhe pse Italia është një nga vendet më të goditura nga pandemia dhe ndodhet nën masa të rrepta kundër COVID, restorantet dhe lokalet shihen plot me njerëz. Ata shfaqen duke u argëtuar nën tingujt e muzikës italiane, ndërsa qëndrojnë ulur pranë njëri-tjetrit, pa maska.

Në një moment, nga pamjet e publikuara në rrjetet sociale dallohet teksa nxjerrin jashtë ambienteve policët.

 

Kryeministri italian Guiseppe Conte ka zgjatur masat kufizuese, përfshirë orën policore nga ora 22:00 deri në 05:00 të mëngjesit dhe ndalimin e udhëtimeve midis rajoneve deri më 15 shkurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *