Ledina Çelo cilësohet si një ndër femrat më të bukura shqiptare dhe duket thënë se këtë gjë e ka të lindur. Madje këtë mund ta vërtetojë më së miri një fotografi e saj e shumë viteve më parë.

 

Ledina ka publikuar në ‘InstaStory’ një foto në të cilën shihet e ulur në prehrin e vëllait të saj, kur ka qenë fëmijë. Përkrah fotos ajo ka bërë dhe një dedikim shumë të ndjerë për vëllain e saj.

 

“Vëllai një person që është pranë teje kur ke më shumë nevojë për të, dikush që të ngre kur bie, dikush që të mbron kur nuk e bën askush tjetër, një vëlla është gjithmonë një shok”, – ka shkruar Ledina bashkangjitur fotos.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *