Operacioni Forca e Ligjit ka shkuar këtë të premte në Korçë dhe Durrës, ku iu kë dërguar formularin e vetëdeklarimit 4 të dënuarve.

Burimin e pasurisë duhet ta justifikojnë brenda 48 orësh:

Mario Tebexhiku, banues në Korçë, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”;

Arben Shquti, banues në Korçë, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”, mbetur në tentativë;

Ledio Çyçllari, banues në Korçë, i dënuar për veprën penale “Vrasja në rrethana të tjera cilësuese”;

Emiljan Gjepali, banues në Durrës, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *