Baladat e Taylor Swift për dashuritë e saj të dështuara padyshim kanë ndihmuar ndër vite shumë e shumë zemra të thyera të rimarin veten, dhe mesa duke tradita do të vazhdojë edhe me albumin e 6 të saj. Burime të afërta me këngëtaren kanë zbuluar se ajo është rikthyer në studio për të krijuar muzikë të re dhe tashme i ka shkruar disa këngë dedikuar ish të dashurve të saj Tom Hiddleston dhe Calvin Harris. Të gjithë do të donim të zbulonim diçka më tepër në lidhje me këto dy romanca të Taylor.

03- tay 03- Tayy

Leave a Reply

Your email address will not be published.