Marka e njohur minimaliste,  tashmë ka hapur një web-page ku nuk do t’ju duhet të dilni në një dyqan për të parë ose për të blerë. Mjafton një kartë krediti!

“Që nga nisja jonë në qershorin e kaluar, kërkesa për Céline në faqen e webit ka qenë e lartë dhe e qëndrueshme,” tha Eric Goguey, Drejtori i Përgjithshëm I faqes sw qwebit 24 Sèvres në një deklaratë. Për të përkujtuar nisjen, ekziston një koleksion ekskluziv me pesë pjesë – një fund, një triko, këpucë, një palë vathë dhe një cantë të frymëzuar  nga stina e pranverës 2018. Përveç kësaj, çdo copë e gatshme nga koleksioni pranverë plus mallra lëkure, këpucë, aksesorë, syze dhe një përzgjedhje e copave janë gjithashtu në dispozicion.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *