Victoria Beckham është fotografuar nga papracët  jashtë një restoranti në Londër, Angli.

Stilistja 44-vjeçar duket elegant  me një veshje të zezë dhe syze dielli të errëta ndërsa ajo po drejtohej në shtëpi pas një darke pune.

Victoria kohët e fundit ka postuar në  Instagram një foto të saj si pjestare e “Charlie’s angels” për një ditë plot takime që e priste!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *