Gjashtë persona mbetën të plagosur në afërsi të një qendre tregtare në lindje të Londrës, gjatë një sulmi me acid. Një 15-vjeçar është arrestuar me akuzën për shkaktim të dëmtimeve të rënda trupore. Dëshmitarët raportuan për skena paniku pas incidentit, që fillimisht u dyshua të ishte akt terrorist.

 

Por policia më pas sqaroi se të gjithë të plagosurit ishin përfshirë më herët në konflikt mes tyre. Pas grumbullimi te provave dhe dëshmive ne vendin e ngjarjes, policia sqaroi se nuk behej fjale një sulm me sfond terrorist.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.