Herën tjetër që do të përgatiteni për një fluturim, ndaloni një moment për të menduar se çfarë rroba të vishni.

Një stjuardesë ka ndarë një këshillë kritike udhëtimi që mund t’ju bëjë të rishikoni veshjen tuaj gjatë fluturimit. Sipas Andrea Fischbach, një stjuardesë e American Airlines, veshja e një bluze gjatë një fluturimi mund të ketë pasoja të tmerrshme nëse gjërat shkojnë keq.

Idetë e Fischbach, të cilat ajo i ndau me whowhatwear.com, vijnë nga përvoja e saj e gjerë në udhëtim dhe një rregull i vlefshëm që mësoi nga nëna e saj: mbulojeni gjithmonë trupin tuaj.

“Sa më shumë të mbuloni sipërfaqen e lëkurës tuaj, aq më e madhe është mbrojtja”, shpjegoi Fischbach. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *