Javën e kaluar u mbajt dasma e shumëpërfolur e bloggeres Chiara Ferragni me reperin italian, Fedez. Dasma u komentua shumë në media dhe gazetarët kanë bërë krahasimin me dasmën e Meghan Markle dhe Princ Harryt.

 

 

Sipas statistikave dasma e bloggeres ka rezultuar më e suksesshme dhe me më shumë influencë se ajo e aktores. 3 fustanet ‘Dior” të Chiara-s kanë shkaktuar më shumë bujë mediatike se fustanet e thjeshtë të Meghanit.

 

 

Njerëzit ishin dyfish më të interesuar për fustanet e bloggeres. Sipas statistikave të “Daily Mail” thuhet se Ferragni i ka shtuar kompanisë “Dior” 5.2 milionë fitime.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *