Shtëpia e Fëmijës në Vlorë do të mbyllet. Stafi dhe fëmijët do të karantinohen brenda ambienteve të shtëpisë.

Katër fëmijë nga 22 kanë rezultuar pozitivë me COVID.

Po ashtu, të infektuar me virus janë edhe tetë anëtarë të stafit, të cilët ndodhen të karantinuar ne banesat e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *