Udheheqesit e Gjermanise dhe Frances do te takohen koke me koke ne nje kohe kur Bashkimi Europian reflekton nje sere problemesh te brendshme te cilat Emmanuel Macron i konsideron si pengese edhe per zgjerimin.

 

Presidenti francez dhe kancelarja Angela Merkel do te kene nje darke pune ne oren 19:00 ne Paris. Takimi i sotem mes dy udheheqesve do te jete ne vemendjen e veçante te Tiranes e Shkupit pasi vendoset fati i negociatave.

 

Dy vendet presin driten jeshile ndersa zerat skeptike jane shtuar dhe vendimi i frances e hollandes mbetet percaktues, pas po-se me kushte te Gjermanise.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *