Presidenti i Republikës Ilir Meta e ka nisur ditën sot me një mesazh teksa në orën 10:00 është parashikuar të nisë seanca në Gjykatën Kushtetuese për të vendosur mbi vendimin e parlamentit për shkarkimin e tij.

 

Në videon e shpërndarë nga Meta shpjegohet se si gjithçka, talent, sukses, dashuri, bëhen zero pa pasur karakterin që është i pari.
“Mirëmëngjes të dashur miq!

 

“Kryesorja në jetë të ruajmë 1 dhe të mos e kemi mendjen te shtimi i zero, sepse pa 1 gjithçka zhbëhet në zero absolute”, shkruan Meta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *