Subscribe

Solidarizimi i qytetareve me te prekurit nga tërmeti ka qene i jashtëzakonshëm. vetëm në kryeqytet janë ngritur disa pika grumbullimi për ndihmat, ne veshje ushqime, çadra por nuk kane munguar as vlerat monetare.

 

Ndihmat janë grumbulluar nga te gjitha qytetet e Shqipërisë. Banore te Korçës, Fierit, Elbasanit dhe Shkodrës u kane ardhur ne ndihme familjeve të prekura nga tërmeti shkatërrimtar.

 

Ndërkohë nuk kanë munguar as ata qytetarë që hapën dyert për të strehuar ata qe kane mbetur te pastrehe nga shembjet e pallateve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *