Partia Progresiste Serbe po mban një kuvend të jashtëzakonshëm partiak në Kragujevc.

 

Në Asamblenë e SNS-së, rreth 4000 delegatë do të zgjedhin një udhëheqje të re, dhe lideri aktual i SNS-së dhe presidenti i Republikës, Aleksandër Vuçiç, mbrëmë në tubimin “Serbia e Shpresës” njoftoi se ai “po i drejtohet mbrëmjes së tij të fundit si kryetar partie. “Ai propozoi Millosh Vuçeviçin si president të ri të SNS-së.

 

“Unë do t’ju propozoj zyrtarisht për pikën e dytë, por dua të them që ndërkohë që janë edhe gazetarët, për kryetarin e partisë, sugjeroj që të zgjedhim Millosh Vuçeviçin, nënkryetarin e SNS-së, si kryetar të ri të SNS-së parti”, tha Vuçiç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *