Këngëtarja australiane, Sia, tregoi se është bërë nënë pasi adoptoi një djalë. Rrëfimi është pjesë e një artikulli të gjatë mbi DJ Diplo dhe marrëdhënien e tij me Sian.

 

“Shumicën e marrëdhënies sonë përpiqemi të mos bëjmë seks me njëri-tjetrin që të mos i prishim punë vetes. Këtë vit, i dërgova një mesazh, i thashë, ‘Hej, dëgjo, je një nga pesë njerëzit që më tërheqin seksualisht. Kam vendosur të jem beqare për gjithë jetën dhe sapo adoptova një djalë, nuk kam kohë për një lidhje. Nëse je i interesuar për seks pa përkushtim, më shkruaj.” – u shpreh Sia.

 

Ajo nuk dha asnjë informacion të mëtejshëm mbi djalin apo mëmësinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *