John Legend dhe Chrissy Teigen janë pa diskutim çifti ideal i një martese të përkyer. Ndonëse të rrethuar nga fama, dhe mediet që vazhdimisht duan të marrin vëmendjen e tyre, ata arrijnë që të kenë një martesë të lumtur dhe pa komplekse.

 

 

Por cili është çelësi i kësaj martese të suksesshme?

 

 

John Legend është treguar i mirë me ndjekësit e tij, ndaj dhe ka vendosur të ndajë me ta disa këshilla, për të treguar se si arrihet një martesë e lumtur:

 

 

 

* Gjetja e balancës mes të qenit ambicioz dhe të mbështesësh njëri-tjetrin në atë që gjithsecili bën.

 

 

 

* Të mos mërzitesh, edhe pasi keni kaluar shumë vite bashkë.

 

 

 

* Të kuptosh depresionin pas lindjes.

 

 

 

* Nëse thua shumë herë ‘jam i zënë’, atëherë kjo do të thotë që nuk ke interes.

 

 

 

* Një ish e dashur, duhet të jetë thjesht e kaluara jote.

 

 

 

Janë këto këshillat që iu prezanton i madhi John Legend.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *