Megjithë masat dhe kontrollet e ashpra të policisë britanike, shqiptarët nuk ndalen ne perpjekjet e tyre per te hyre ne ilegalisht në Angli.

Rasti me i fundit i zbuluar nga agjentet eshte ai i 4 shqiptarëve, te cilet u gjeten të fshehur në kuti të mëdha kartoni, që do të kalonin kufirin me kamion.

Dyshohet se shqiptarët kishin paguar nga 700 euro secili, per te udhetuar  nga Frankfurti në Gjermani drejt Britanisë së Madhe.

Nderkohe, autoritetet britanike kanë vënë në pranga nje 39 vjeçar shqiptar, i akuzuar për trafikimin e emigrantëve të paligjshëm.

 

One thought on “Shqiptarët të fshehur në kuti kartoni tentuan të futen në Angli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *