Vijon të mbetet shqetësuese situate nga Covid në Greqi.

Në 24 orët e fundit raportohet se janë infektuar 2,665 raste pozitive infektimi me koronavirus. Numri i përgjithshëm i rasteve ka shkrua në 689.896.
Ndërkohë fatkeqësisht në 24 orët e fundit kanë humbur jetën 27 pacientë të infektuar me koronavirus.

Numri i pacientëve të trajtuar me intubim është 368 (62.8% meshkuj). Në mesin e pacientëve të intubuar, 323 (87.77%) janë të pavaksinuar ose pjesërisht të vaksinuar dhe 45 (12.23%) janë plotësisht të vaksinuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *