Kryeministri Edi Rama ka shkarkuar nga detyra nje nga drejtoret teknik te emëruar pas marrëveshjes Rama-Basha te 18 qershorit. Nëpërmjet nje vendimi qarkullues, këtë te mërkurë kryeministri ka shkarkuar Drejtorin e Agjencisë se Zhvillimit Bujqësor dhe Rural, Fadil Shahini. Ne vend te tij është emëruar Frida Krifca. Emërimi i saj vjen pas atij te Aluiznit, Artan Lame, i cili u rikthye ne detyre, por edhe drejtorit te OSHEE Ardian Çela. Aktualisht mbetet ende ne detyre drejtori teknik  i hipotekave.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *