Vendimi per shkarkimin e presidentit Meta do te merret ne prillin e 2020-ës.

Komisioni hetimor i ngritur per shkarkimin e kreut te shtetit ka vendosur te shtyje afatin e punes deri ne 8 prill te vitit te ardhshem.

 

Do te jete seanca e cila do te vendose zyrtarisht zgjatjen e afatit per punen e komisionit.

 

Po ne parlament do te diskutohet edhe kerkesa e socialisteve per te hetuar presidentin Meta, edhe per ngercin ne gjykaten Kushtetuese dhe dekretin per Marsida Xhaferllarin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *