Në Itali rastet e reja me koronavirus po shtohen çdo ditë.

 

Në 24 orët e fundit, atje janë konfirmuar 15.199 të infektuar dhe 127 vdekje. Kjo është një rritje e konsiderueshme krahasuar me një ditë më parë kur kishte 89 viktima dhe 10.874 të prekur.

 

Rekord ishte numri i të testuarve, 177.848. Numri total i të infekturve në Itali është 449.648, kurse i të vdekurve 36.832.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *