Nëse dalloni disa nga shenjat e mëposhtme në marrëdhënien tuaj, është koha për të parë nëse gjërat ia vlen të riparohen.

 

Ju vazhdoni të ndaheni dhe të ktheheni bashkë

Është në rregull të largohesh kur je duke kaluar nëpër një sfidë të rëndësishme. Por nëse vazhdimisht ndaheni dhe ktheheni bashkë, është e mundur që asnjëri prej jush të mos i pranojë arsyet themelore përse vazhdoni t’i përfundoni gjërat.

 

Ju po bëni të gjitha sakrificat

Çdo marrëdhënie kërkon sakrificë. Kjo mund të jetë një mënyrë e shëndetshme për t’i treguar njëri-tjetrit dashurinë dhe mbështetjen tuaj. Ndonjëherë, kjo është vetëm një çështje që të lini partnerin tuaj të zgjedhë se në cilin restorant do të hani ose çfarë shfaqje të shikoni në Netflix. Por herë të tjera, këto mund të jenë vendime më të mëdha, të tilla si lëvizja në të gjithë vendin për një mundësi të re pune.

 

Vlerat tuaja kryesore nuk përputhen

Edhe nëse lidheni me personin tjetër dhe kujdeseni thellë për personin tjetër, mund të mos jeni në të njëjtën faqe kur bëhet fjalë për gjëra të mëdha. Nëse partneri juaj dëshiron të qetësohet dhe të krijojë një familje, por ju preferoni të kaloni ditët tuaja duke udhëtuar, kjo është një shenjë e rëndësishme që gjërat nuk duhet të zgjasin.

 

Ju keni ndaluar të kujdeseni ose të bëni përpjekje

A keni ndalur së bashku me partnerin tuaj për të parë se si po shkon dita e tyre? A keni bërë një përpjekje për t’u rilidhur, por nuk mund të gjenit më motivimin?

 

Ju jeni duke përjetuar abuzim fizik ose emocional

Çdo formë abuzimi është një flamur i kuq i qartë se marrëdhënia është bërë toksike. Nuk është kurrë në rregull që partneri juaj t’ju sulmojë, frikësojë, kontrollojë ose izolojë.

 

Ju nuk e pëlqeni veten

Ju nuk e pëlqeni veten kur jeni pranë partnerit tuaj. Një marrëdhënie e shëndetshme duhet të nxjerrë në pah më të mirën tek ju. Nëse ndiheni sikur partneri juaj nxjerr më të keqen tek ju, kjo ndoshta është një shenjë se gjërat janë bërë të pashëndetshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *