Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës vlerësoi punën e bërë nga anëtarët e Këshillit të Lartë të Prokurorisë për ngritjen e Prokurorisë së Posaçme Antikorrupsion.

 

Qëndrimin e SHBA e bëri të ditur ambasadorja Yuri Kim në një takim që pati me anëtarët e KLP.

 

Përveç përgëzimit, Kim theksoi se SHBA mbështet punën e KLP në qeverisjen e sisteit të prokurorisë dhe në ndëshkimin e korrupsionit në nivele të larta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *