Polemikat mbi Maneskin nuk ndalen. Pas akuzave për përdorimin e drogës nga Damiano David në Eurovision, një histori tashmë e mbyllur, tani banda, e cila fitoi “Euovisionin” më 22 maj në Roterdam, madje akuzohet për plagjiaturë.

 

Një anëtar i grupit “The Vendettas”, Joris Lissens, i cili i tha medias kollandeze RTL se kënga “Zitti e Buoni”, e cila triumfoi së pari në Sanremo dhe më pas në Roterdam, i kujton atij disa tinguj të hitit të tij “You want it, you’ve got it”.

 

Vendettas, specifikon RTL, nuk do të ndërmarrë asnjë veprim kundër fituesve të Eurovision.

 

“Këta djem nuk kanë lindur kur ne e kemi pasur këtë bandë rock”, pranoi këngëtari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *