Subscribe

Një numër i madh i lëndëve piroteknike janë sekuestruar gjatë kontrolleve të policisë në gjithë vendin.

Në Pogradec janë sekuestruar 200 kapsolla ndërsa në Kuçovë 245 kapsolla.

Po gjatë javës që kaloi, në të gjithë vendin janë sekuestruar rreth 8500 kapsolla e 200 fishekzjarrë.

Janë proceduar penalisht 4 shtetas dhe 3 të tjerë janë proceduar administrativisht.

Gjate javës që kaloi janë kontrolluar 4345 subjekte dhe janë konstatuar mallra fishekzjarrë apo lëndë piroteknike.

Si rezultat i kontrolleve në qarqet Dibër, Tiranë, Gjirokastër, Korçë e Berat, janë gjetur dhe sekuestruar rreth 8500 kapsolla dhe 200 fishekzjarrë. Në lidhje me këto raste janë proceduar penalisht 4 shtetas, si dhe 3 të tjerë janë ndëshkuar me masë administrative nga shërbimi zjarrfikës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *