Subscribe

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë ka bërë me dije se nga data 17 janar 2022 do të hidhen në treg kartëmonedhat e reja 500 dhe 2000 lekë.

 

Sejko tha se rritja e vazhdueshme e çmimeve rrezikon rritjen e inflacionit në vend.

 

Ndërkohë kujtojmë që 30 shtator të vitit 2019 u hodhën në treg kartëmonedhat 200 dhe 5000 lekë. Seria e re e kartëmonedhave është prodhuar me teknologjitë më të fundit në fushën e prodhimit dhe elementeve të sigurisë së kartëmonedhave, me qëllim që ato të jenë më të sigurta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.