Pas një seance maratonë gjyqësore, Gjykata Kushtetuese vendosi të pezullojë gjykimin për zgjedhjet e 30 qershorit dhe t’i drejtohet Komisionit të Venecias.

 

Të drejtën për një pyetje për ekspertët e Komisionit të Venecias e kanë palët e përfshira në proces. Presidenti Republikës, Kuvendi, Këshilli i Ministrave, Avokati i Popullit, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve dhe Partia Bindja Demokratike dhe Voltana Ademi në emër të kryetares së Shoqatës së Bashkive mund të depozitojnë pyetjet deri më 25 qershor.

 

Pastaj do të jetë Gjykata Kushtetuese që do t’i drejtohet Komisionit të Venecias me pyetjet e palëve dhe pyetjet e veta.

 

 

One thought on “Seancë maratonë për 30 qershorin/ Gjykata Kushtetuese i drejtohet Komisionit të Venecias

 1. HEU, SEANCË MARATONE PËR 30 QERSHORIN/ GJYKATA KUSH-
  TETUESË I DREJTOHËT KOMISIONIT TË VENECIAS?!
  ËËËËH, PËRPARA-NDËR GARA! NË KOHËN E PUSHTIMIT SHEKU-
  LLORË NGA PERANDORIA OSMANE,KUR KISHIN PROBLEMË O,
  POPULLORE-HORRBULLHORRE; DEKLARONIN SE KOT DO TË
  ANKONI EDHE NË STAMBOLL! SEPSE,QE PSE; PERANDORIA
  NGA STAMBOLLI, VETË TË DENON, VETË TË LËNDON, VETË TË
  PENGON, VETË TË LIRON.. QË DO T’THOTË, HEJ I MADHI ZOT:
  -STAMBOLLI TË SHTYTË-STAMBOLLI TË MBYTË!!.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *