Subscribe

Këtë të shtunë është zhvilluar seanca e jashtëzakonshme në Kuvendin e Kosovës lidhur me Referendumin e Serbisë.

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti gjatë fjalës së tij deklaroi se qeveria që ai drejton nuk është anti-serbe. Ai i është përgjigjur deklaratave të deputetit serb i cili ka theksuar se po veprohet kundër serbëve.

 

‘Qeveria jonë nuk është anti-serbe, ne nuk kemi një ministër komuniteti serb, madje është kryetari i Listës Serbe , pastaj kemi edhe zëvendësministra e këshilltarë. Është Serbia ajo që është kundër Kosovës dhe përpjekjeve tonë për progres ekonomin dhe për avancim të agjendës europiane’, ka thënë Kurti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *