Vajza e Ema Andreas, Sara është një personazh që njihet për mungesën e komplekseve dhe të qenurit e drejtëpërdrejtë në dhënien e mendimeve të saj.

Një tjetër detaj që e karakterizon Sarën janë tatuazhet e shumtë që ajo ka në trupin e saj.

 

 

Përveç këtyre detajeve Sara duket se i ka kushtuar vëmendjen e duhur edhe tonifikimit të trupit, pasi në një foto të publikuar në “Instagram” e veshur me rrobabanjo ajo befason me muskujt, kryesisht në zonën e barkut.

Epo është periudha tani, të gjithë shohin dhe komentojnë kush ka muskuj e kush ka celulit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *