Këngëtarja shumë e dashur për publikun shqiptar Aurela Gace, përveç zërit të mrekullueshëm dallohet dhe për sensing e humorit në çdo situatë.

Ditën e djeshme ajo ka publikuar disa fotografi në të cilat duket qartë makina e saj e cila është përplasur diku! Por duket se as këtu nuk ka munguar humori dhe aftësia e saj për t’i marrë gjërat me pozitivitet.

“Sapo më goditi trotuari. Trotuar kaq të papërgjegjëshëm nuk kam parë. Po ecja ngadaleeeee ngadaleeee ne parkim. Disa cuna benin me shenje, stop stop. Jo une, po prisja te bënte pip pip ai sensori i poshtër. Kam faj une? Lum shtëpia që më ka.”/ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published.