SHBA-të vendosën sanksione ndaj një grupit serb të Zvonko Veselinoviç për krim të organizuar në veri të Kosovës.

 

Ky vendim është përshëndetur nga presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani. Ajo shprehet se institucionet janë të përkushtuara ndaj sundimit të ligjit dhe do të bashkëpunojmë me amerikën.

 

“I mirëpres sanksionet e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ndaj Veselinoviqit dhe grupit të tij të krimit të organizuar në veri të Kosovës. Institucionet janë plotësisht të përkushtuara ndaj sundimit të ligjit dhe do të bashkëpunojnë me SHBA për të siguruar që rajoni ynë të mos bëhet një parajsë e sigurt për grupe të tilla kriminale”, shkruan Osmani në Twitter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.