Salvator Kacaj tërhiqet nga kandidimi për kryetar bashkie në Lezhë.

Ish kreu I komunës së Shengjimit, emer shumë I njohur edhe i futbollit shqiptar ishte regjistruar për të kandiduar në Lezhë më 30 qershor në emër të “Bindjes Demokratike”

Mirëpo këtë të hënë ai është terhequr nga ky vendim pasi ka vendosur ti bashkohet kauzës së opozitës, sic thotë ai, për zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Kacaj pohon se kjo kauze e opozitës duhet përkrahur pa asnjë reserve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *