Saint West është fëmija i dyte i Kim Kardashian dhe Kanye West. Ky i fundit, preferon t’i mbaje sa me larg kameras dy femijet e tij. Por bashkeshortja, Kim Kardashian eshte totalisht kundra. Here pas here, ajo poston foto te vogelusheve te saj ne rrjetet sociale.

 

 

Kim postoi një video të Saint në Snapchat, sigurisht. Edhe përse me filtrat e Snapit, mund të shijojmë zërin e vogëlushit si dhe buzëqeshjen e tij.
Familja West është në pritje të fëmijës së tretë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *