SPAK vijon të godasë me dorë të hekurt korrupsionin në nivele të zyrtarëve të lartë.

Këtë herë SPAK ka ‘mësyrë’ në Ministrinë e Brendshme ku vuri në pranga 9 zyrtarë dhe ish zyrtarë, mes të cilëve 8 në burg dhe 1 në “arrest shtëpie”. Këto arrestime janë bërë në lidhje me tenderin abuziv të 11 majit 2020 në lidhje me uniformat e policisë me vlerë 2.8 miliardë lekë, të akuzuar për shkelje të barazisë në tendera.

Zbulohet çmimi real i uniformave policore. Klikoni në videon e mëposhtme (minuta – 3:42)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.