Ndërkohë është bërë e ditur se ndër tjerash, Franca dhe Polonia ishin midis një numri vendesh që raportuan një rritje të rasteve të coronavirusit.

Për një ditë të tretë me radhë, Polonia raportoi numrin më të lartë të rasteve të reja të shtunën, me 658 infeksione të reja. Tani Polonia ka raportuar gjithsej 46,346 raste të coronavirusit dhe 1.721 vdekje.

Gjendja e gatishmerise globale per shkak te pandemise se koronavirusit do të vazhdojë edhe për 3 muaj.

“Efektet e pandemisë do te jene me te ndjeshme ne dekadat që do të vijnë”, tha kreu i OBSH-së, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *