Operacioni Forca e Ligjit ka zbritur këtë të premte në Tiranë dhe Berat.

Formulat e vetëdeklarimit për burimin e pasurisë duhet ta plotësojne brenda 48 orëve shtetasit Tauland Starova, Marinelo Sula, Kliton Hoxha, Nderim Deliu dhe Gramos Toto.

Ata kanë qenë të dëuar për vepra të ndryshme penale.

 

Tauland Starova, banues në Tiranë, i dënuar në Zvicër, për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”;

 

Marinelo Sula, banues në Urën Vajgurore, Berat, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me dhunë”;

 

Kliton Hoxha, banues në Berat, i dënuar për veprën penale ’’Vjedhja me dhunë”;

 

Nderim Deliu, banues në Berat, i dënuar për veprën penale “Rrëmbimi ose mbajtja peng e personit”;

 

Gramos Toto, banues në Berat, i dënuar në Itali për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *