E njohur si “Mbreteresha e prostitucionit në Ballkan”, Zeljka Rolovic, rrefen për mediat serbe jetën dhe ofetat e klientëve të saj nga gjithë vendet e rajonit. Rolovic ka pohuar se politikanët janë klientët e saj më të shpeshtë. “Po, ata vijnë shpesh dhe paguajnë mjaftë mirë vajzat. Ka nga ata që kanë edhe jahte apo shtëpi të blera këtu në Mal të Zi. Janë shumë të pasur, por të gjithë të martuar.” , – ka thënë Rolovic për Telegrafin e Serbisë. Eskorta e personazheve VIP tregon se të shpeshtë kanë qenë dhe sportistët e famshëm kroatë dhe biznesmenë të njohur. Këta të fundit sipas saj kërkojnë dhe organizimin e festive të cmendura ku nuk mungojnë orgjitë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *