Këngëtarja Rezarta Shkurta ka ripostuar në Instastory, një video të cilen e publikuar më 26 Mars 2020, ditën e vdekjes së gruas së ish-diktatorit Enver Hoxha.

 

Rezarta shkruan se e ka njohur atë si gjyshen e bashkëshortit të saj, jo si politikane.

 

“Tek po bëja scroll postimeve, më doli para kjo video dhe ndjeva mallëngjim. Në fëmijërinë time, gjyshërit nga babi nuk arrita t’i njoh. Gjyshen nga mami e humba kur isha e vogël. Ti ishe e vetmja shëmbëlltyrë e gjyshes për mua.Unë nuk e njoh politikën, e nuk dua ta njoh. Unë të njoha ty si një gjyshe të mençur, që të gjeja duke  shkruar, dhe të lija sërish me penë në dorë”, shkruan këngëtarja në postimin e saj.

 

Rezarta Shkurta eshte e martuar me nipin e ish-diktatorit, Ermal Hoxha dhe me të, ka edhe nje vajze.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *