Ende pa e marrë veten nga përmbytjet e mëdha të pak ditëve më parë zona e NenShkodres kthehet te kete probleme te medha. Reshjet intensive te 24 oreve te fundit si dhe stuhia bere qe Oboti te perjetoje serish rritje te nivelit te ujit me gati 30 cm.

Lumi Drin, Kir e Buna kane pesuar rritje ne nivelin e tyre duke shtuar siperfaqen e permbytur ne Obot, aty ku kalimi behet vetem me mjete te renda.

Fatmiresisht deri tani me perjashtim te Vaut te Dejes nuk ka hidrocentrale te tjera qe bejne shkarkime.

Pavaresisht qe situata te jete e veshtire deri ne date 26 janar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *