KLSH ka kallëzuar në prokurori ish zyrtare të ZVRPP në Sarandë.

 

Janë kallëzuar në total dy ish kryeregjistrues dhe ish zv.regjistrues si dhe pese specialist.

 

Ata akuzohen se kanë bërë regjistrime te pasurive pa dokumentacionin përkatës.

 

Mësohet se sipërfaqa e tokës së regjistruar në mënyrë të parregull është rreth 22 mijë metra katrore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *