Valeri dhe Flori kanë diskutuar me njëri-tjetrin për raportin e Buçkos me vajzat.

Fermerët shprehen se ai ka një pëlqim për një nga vajzat që janë në fermë. Valeri thotë se Buçko nuk është mësuar me vajza të vështira në lidhje.

Pjesë nga biseda:

Valeri: Buçko nuk është aq i përqendruar sa duhet

Flori: Buçko nuk është kërrkund

Valeri: Është e sikletshme në të tilla raste. Ajo e di se çfarë do

Flori: Ai duhet të jetë i përqendruar

Valeri: Ore dakord të fton tjetri për respekt në bisedë, por nuk është nevoja dhe t’a prekësh. Lëshohet shumë. Ajo e meriton atë vëmendje. Një femër që është e mirë meriton dikë që është shumë i përqëndruar. Nuk i’a ha qeni shkopin asaj për asgjë

Flori: Patjetër, e ka kuptuar ajo. Ai i tha do hipim bashkë në kalë. Ishte lëvizje e gabuar

Valeri: Buçko nuk është stërvit me femrat, me femra të vështira. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *