Kryeministri Edi Rama sqaroi sulmet e tij ndaj Bashkimit Evropian për vaksinat. Duke ju përgjigjur një qytetari në “Facebook”, shefi i qeverisë tha se nuk hedh poshtë ndihmën e BE për Shqipërinë, por qëndrimin për vaksinat nuk e ndryshon.

 

“As nuk e kam harruar dhe nuk e harroj që Bashkimi Evropian e ka ndihmuar Shqipërinë, qyshse vendi ynë doli nga burgu i diktaturës e deri me sot. Përkundrazi, e kam çmuar dhe e çmoj pa lëkundje Bashkimin Evropian, për njëmijë e një arsye, përfshire pa dyshim edhe ndihmën e paçmuar që i jep Shqipërisë tash 30 vjet. Unë kam folur për një çështje konkrete në një situate konkrete, lidhur me vaksinën dhe nuk i heq asnjë presje atyre që kam thënë! Lënia jashtë e vendeve te rajonit tone në shpërndarjen e vaksinës kundër COVID nga ana e BE, nuk ka asnjë justifikim në asnjë plan dhe këtë e kupton çdokush që bën sikur s’kupton!”

 

Vendimmarrjen e Bashkimit Evropian për të mos mbështetur Ballkanin Perëndimor në procesin e vaksinimit Rama e ka quajtur absurd e të papranueshme.

2 thoughts on “Rama sqaron sulmet ndaj BE: Nuk i heq asnjë presje asaj që kam thënë!

  1. Shqipetaret duhet ta kuptojn se be gjithmon ka punu kunder interesave te shqipetarve dhe ka mashtru shqiptaret sna kan lan leht as eurpa e as rusia po be duhet te bazohemi ne vendin ton be risorset tona dhe ti ruaj ato qe i kemi e te fillojm ta kushtzojm mr gjera kush ka nevoj per ne do ti ndan atk qe na nevoiten edhe neve per ndryshe ska

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *