Kryeministri Edi Rama vijon të shijojë pushimet verore në krahë të familjes së tij.

 

Përmes një postimi në rrjetet sociale shefi i qeverisë shikohet në krah të  bashkëshortes Linda Rama dhe djalin Zaho.

 

Familja Rama kanë zgjedhur bregdetin për të pushuar në këtë muaj të nxehtë vere.

 

“Insta of the day”, shkruan Rama.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *