Subscribe

Kryeministri Rama ishe sot në Pukë, për të parë ndryshimet që kanë ndodhur pas investimit prej afro 248 milion lekë nga qeveria shqiptare.

Investimet u fokusuan ne rindertimin e hapesirave kryesore, pastrimin tëresorë të liqenit dhe krijimin e hapesirave çlodhese për qytetartë dhe turistët.

 

 

EDI RAMA

KRYEMINISTER

“Mrekulli! Është diçka fantastike. Po të zhvillohen edhe 2-3 agroturizme këtu bëhet një spektakël i paparë, që të hyjë në një epokë tjetër. Kjo është një pasuri e madhe e qytetit,”

 

 

Kryeministri inspektoi edhe rikonstruksionin e hapësirave kryesore të qytetit ku është ndërhyrë në mbi 6 mijë metër katrorë sheshe dhe rrugë,ku janë rehabilituar fasadat dhe çatitë e ndërtesave përreth.

 

 

EDI RAMA

KRYEMINISTER

“Tani është momenti që këtu mund të vijnë realisht njerëz, se këtu është kryevepër, edhe klimë fantastike, edhe rindërtim i madh, edhe mikpritja edhe birra e Pukës. Tamam si ato qytezat gjermane.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *